Kavitaatio - Rasvan- ja selluliitin poistoon vartalolta

Aina pelkkä liikunta ja painonhallinta ei riitä, vaan vartalolle jää alueita joihin rasva kerääntyy häiritsevästi. Kavitaatio on miellyttävä tapa poistaa lopullisesti rasvasoluja ja selluliittia. Tulokset näkyvät usein jo ensimmäisen käsittelykerran jälkeen. Hoitoalueina, pakarat, jenkkakahvat, reidet, vatsa ja allit.

Caretech Kavitaatio on uuden sukupolven kavitaatio rasvanpoistomenetelmä, joka ei edellytä etukäteisvalmisteluja eikä vaadi toipumisaikaa. Kivuton, miellyttävä hoito on helppo vaihtoehto kirurgiselle rasvanpoistolle.

Miten laite toimii?

Kavitaatio paisuttaa rasvakudoksessa olevia mikroilmakuplia ja luhistaa ne. Luhistamisen seurauksena vapautunut energia rikkoo rasvasolun solukalvon ja solun sisällä olevat rasvat vapautuvat elimistöön. Hoidettavan alueen rasvasoluja poistetaan ja hajotetaan glyseriiniksi sekä vapaiksi rasvahapoiksi, jotka keho poistaa käsitellyltä alueelta normaalin aineenvaihdunnan mukana. Kavitaatio kiinteyttää, hoikistaa ja tasoittaa ihoa. Vaikutukset ovat pitkäaikaisia, koska hajotetut rasvasolut poistuvat kehosta lopullisesti. Rasvanpoisto soveltuu sekä miehille että naisille.

Kuinka kauan hoito kestää?

Käsittelyn kesto alueesta riippuen 20-40 minuuttia. Käsittelyn jälkeen ei tarvita toipumisaikaa joten käsittely ei häiritse työ,- tai vapaa-aikaa. Paras tulos saavutetaan sarjahoidolla, jossa hoitoa annetaan kahden viikon välein 3-12krt, riippuen lähtötilanteesta, tulostavoitteesta, sekä hoitoa tukevasta kotihoidosta.

Hoito tehdään yli 18-vuotiaille perusterveille asiakkaille.

Kavitaatio

Hinnasto - Kavitaatio

Reidet (1 tunti) 85,-
Pakarat (45 min) 75,-
Vatsa (45 min) 80,-
Käsivarret (45 min) 75,-
Kavitaatio
Kauneus- ja valoklinikka - Satamakatu 5, Tampere - puh. 050 3510 578 - kauneusjavaloklinikka(at)gmail.com
Kauneus- ja valoklinikka
Satamakatu 5, Tampere
puh. 050 3510 578