Permanent make-up - kestopigmentointi

Mitä se on?

Kestopigmentointi on kulmakarvojen, silmä- ja huulirajausten piirtämistä, jossa ohuella steriilillä neulalla viedään ihon pintakerrokseen ihon ja hiuksen värin mukaisia luonnollisia väripigmenttejä. Kestopigmentaation ero tatuointiin nähden on se, että tatuointi menee syvemmälle ihoon.

Kestopigmentoinnin kestävyys

Kestopigmentoinnit ovat kestäviä, mutta eivät ikuisia. Luonnollisen ihon uusiutumisen kautta pigmentointi usein vaalenee 3–5 vuodessa. Jokainen asiakas on yksilö, jolla pigmentit jäävät yksilöllisesti. Rasvainen iho tuottaa joskus ongelmia ja pysyvyys on lyhytaikaisempaa. Pigmentointi tehdään yleensä kaksi kertaa ja käsittelyjen välillä tulee olla 3 viikkoa.

Onko kestopigmentointi kivuliasta?

Kestopigmentointi on nykyisten kipua lieventävien tuotteiden asiosta kivutonta. Hoidon aikana käytettävissä tuotteissa on myös turvotusta poistavia aineita.

Riskit

Herkälle iholle voi tulla hetkeksi punoitusta, turvotusta ja pieniä mustelmia. Ne vähenevät ja poistuvat usein muutamassa päivässä. Huultenrajauksen yhteydessä saattaa puhjeta herpes, joten Zovirax-voidetta suositellaan ennaltaehkäisevästi jos on taipumusta herpekseen.

Jos epäilet väriyliherkkyyttä väritesti voidaan tehdä korvan taakse.

 

pigmentointi

Hinnasto - Pigmentointi

Yläluomenrajaus 220,-
Alaluomet 195,-
Ylä- ja alarajat 375,-
Kulmat 420,-
Huulet 375,-

Vahvistukset haalistuneisiin pigmentointeihin 1 kerta (joka yleensä riittää):
Yläluomet 100,-
Alaluomet 70,-
Ylä- ja alaluomet 150,-
Kulmat 150,-
Huulet 150,-
Kauneus- ja valoklinikka - Satamakatu 5, Tampere - puh. 050 3510 578 - kauneusjavaloklinikka(at)gmail.com
Kauneus- ja valoklinikka
Satamakatu 5, Tampere
puh. 050 3510 578