Tuotteet

RevitaLash

REVITALASH® ADVANCED on ainutlaatuinen ripsienhoitoaine, jonka avulla sinäkin saat luonnollisen kauniit ja näyttävät ripset.

Lisäät vain pienen määrän REVITALASH® ADVANCED -hoitoainetta ripsien tyveen kerran päivässä. Tuloksia voit odottaa jo kolmen viikon päivittäisen käytön jälkeen.

Jopa 97% REVITALASH® ADVANCED:n käyttäjistä kokee ripsiensä muuttuneen kauniimmiksi.

Olivatpa ripsesi hauraat, katkeilleet tai harvat, REVITALASH® ADVANCED:n avulla sinunkin ripsesi tulevat elinvoimaisiksi, kauniiksi ja valloittaviksi.

REVITALASH® ADVANCED on USA:n myydyin ripsien hoitotuote ja yksi maan myydyimmistä yksittäisistä kosmetiikkatuotteista.  

TUOTEPERHEESSÄ MYÖS HOITOAINE KULMAKARVOILLE JA HIUKSILLE, SEKÄ RIPSIVÄRI JA PRIMER RIPSIVÄRIN ALLE.

HUOM! REVITALASH -TUOTTEET EIVÄT SISÄLLÄ BIMATOPROSTIA.

Hinnasto - RevitaLash

Ripsille 139,-
Harventuneille hiuksille 159,-
RevitaLash

Dermalogica

Hetki jolloin ihosi muuttui. Pysyvästi.

Kaikki Dermalogica tuotteet ovat valmistettu Yhdysvalloissa, emme ole koskaan osallistuneet eläinkokeisiin ja Dermalogica tuotteita myydään vain siellä, missä ihoterapeutit käyttävät ammatillista harkintaa ja ammatillisia tuotteita.

Vähän yli 20 vuodessa Dermalogicasta on tullut ympäri maailmaa työskentelevien ihonhoitoalan ammattilaisten ykkösvalinta.

Tuotteet ovat hajusteettomia, mineraaliöljyttömiä ja allergiatestattuja.


Dermalogica

Dibi

DIBI MILANO. SEITSEMÄN TÄHDEN KAUNEUSMAAILMA.

DIBI METODI takaa kauneudenhoidon tuloksellisuuden vastaten ihonhoidon tarpeisiin ja haasteisiin entistä tehokkaammin. DIBI MILANO edustaa ammattikosmetiikan tulevaisuutta seitsemällä ydinarvollaan.

 • TIETEELLINEN METODI
  DIBI MILANO erottuu muista tuotesarjoista omalla ainutlaatuisella kauneudenhoitometodillaan, jolla voidaan objektiivisesti määrittää kasvojen ja vartalon ihon erityisongelmat ja suunnitella hoito-ohjelma, joka takaa hoidon tuloksellisuuden.
 •  TUTKIMUS JA TUOTEKEHITYS
  DIBI MILANO -laboratoriot ovat sitoutuneet tutkimukseen ja tuotekehitykseen varmistaen, että sarjan tuotteet ja hoitolaitteet edustavat alansa edistyneimpiä ja innovatiivisimpia ratkaisuja.
 • EDISTYKSELLISET TEKNOLOGIAT
  Kauneudenhoitoalan edistyksellisimmät teknologiat yhdistettynä innovatiiviseen ajatteluun synnyttävät tehokkaimpia mahdollisia hoitomenetelmiä varmistaen samalla hoitojen turvallisuuden ja luotettavuuden.
 • TUOTTEIDEN TEHOKKUUS
  Tarkoin valittujen aktiiviaineiden yhdistäminen uusimpiin ja edistyksellisimpiin voidepohjiin takaa tuotteiden tehokkuuden ja ainutlaatuisuuden sekä poikkeuksellisen ylellisen käyttökokemuksen.
 • YKSILÖLLISET HOIDOT
  Tulokselliset hoidot vastaavat kaikkiin ihossa esiintyviin kauneusongelmiin
 • SERTIFIOIDUT TULOKSET
  Yhteistyö luotettavimpien ja tunnustetuimpien dermokosmetiikkaa tutkivien tutkimuskeskusten kanssa varmistaa tuotteiden ja hoitojen tehokkuuden ja turvallisuuden.
 • JATKUVA KOULUTUS
  DIBI MILANO -hoitoloiden pätevä ja ammattitaitoinen henkilökunta ylläpitää ja päivittää osaamistaan uusimpiin DIBI -tuotteisiin, -hoitoihin.


Lancray

Ranskalainen, korkealuokkainen kosmetiikkasarja

2011 juhlavuosi - ammattikosmetiikka jo 65 vuoden ajan.

Isabelle Lancray -tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1945 lähtien. Sarjan luoja, Madame Rocine Gacier (1914-1983), paremmin Madame Isabelle Lancrayna tunnettu, vihkiytyi yritystoiminnalleen ja PR-työhönsä. Tuotteiden luominen ja kehittäminen ei riittänyt hänelle, vaan hän halusi myös kehittää ja profiloida kosmetologien ammattikuntaa. Väsymättömästi hän työskenteli kouluissa ja kehitti useita erilaisia kauneudenhoitoalan tutkintoja. Eloisan kauniin ja elegantin Madame Isabelle Lancrayn imago, filosofia ja työ elävät yhä laajemmin ja kansainvälisemmin jo yli 30:ssä eri maassa.

Nykyaikaiset, innovatiiviset ja turvalliset aktiiviaineet

Isabelle Lancray on palkittu mm. vuoden 2008 Oscar-palkinto vuoden innovatiivisimmaksi kosmetiikkatuotteeksi (BSB Innovation prize 2008). Tällä hetkellä uusissa tuotteissa käytetään kolmannen sukupolven nanoteknologiaa, joka mahdollistaa tuotteiden äärimmäisen nykyaikaisuuden.
Lancrey

Olos

Italialainen ihonhoitosarja, jonka arvo ja olemassaolo on syntynyt luonnon voimavaroista

Olos-tuotesarja sisältää suuren määrän kosmetiikan ja tutkimustyön viisautta ja kokemusta, mutta myös aistillisuutta. Se tuntee luonnon elämän salaisuuksia ja välittää sitä. Olos kuuluu osaksi luonnon lähes "maagista" asemaa, hengittäen sitä. Innoitus kauneuteen, sen menneisyyteen ja tulevaisuuteen lähtee luonnon voimavaroista. Yksinkertaisesti Olos-tuotteiden arvo ja olemassa olo on syntynyt luonnon läheisyydestä.

Olos


Kauneus- ja valoklinikka - Satamakatu 5, Tampere - puh. 050 3510 578 - kauneusjavaloklinikka(at)gmail.com
Kauneus- ja valoklinikka
Satamakatu 5, Tampere
puh. 050 3510 578