Hydrogen

Hydrogen kasvohoitolaite

Luonnonmukainen Hydrogen kasvohoitolaite poistaa epäpuhtauksia ja ilmassa olevia myrkyllisiä pienhiukkasia ihostasi pintaa syvemmältä. Hoidon tuloksen tuntee välittömästi.

Hydrogen kasvohoitolaite pystyy poistamaan vapaat radikaalit solun sisä- ja ulkopuolelta tuottamalla vetypitoista vettä.

Tästä johtuen ihosta tulee kevyt, syväpuhdas ja kosteutettu.

Solun toimintaa häiritsee vapaiden radikaalien toiminta. Tätä toimintaa saa aikaan aurinko, ilmansaasteet, iholle haitalliset kemikaalit, tupakointi ym. Ne saavat kehon tuottamaan aktiivisempia happilajeja, jotka hyökkäävät soluja vastaan ja aiheuttavat tulehduksen kaltaisia tiloja.

Tulehdus taas aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä ja iho-ongelmia.

HYDROGEN HOITO VASTAA VAPAIDEN RADIKAALIEN AIHEUTTAMAAN STRESSIIN!

Hapetusstressi on tapahtuma, joka hitaasti vaurioittaa solua ja yhtenä tekijänä on happi. Ajattele esimerkiksi halkaistun omenan pintaa, joka tummuu tai rasvaa, joka härskiintyy. Vapaat radikaalit hajottavat solujemme hiilihydraatteja, proteiineja ja muita solulle tärkeitä organismeja. Solusta vaurio leviää ihoon.

Näiden tekijöiden vaikutus näkyy ihollamme harmautena, kimmoisuuden vähenemisenä, ryppyinä, laajentuneina ihohuokosina, couperosana ja näppylöinä.

Hydrogen on luonnollinen ja turvallinen laitehoito puhdistautumaan vapaista radikaaleista.

Hoitoaika on noin 1 tunti.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki ihotyypit hyötyvät syväpuhdistavasta vaikutuksesta.

Erityisen hyvin hoito sopii allergiselle iholle. Koska hoidossa ei käytetä kosmetiikkaa, se ei myöskään voi allergisoida.

Myös miesten mielestä hoito on hyvä, sillä se putsaa hyvin myös sänkialueen.

Hoito tehdään hoitolaitteella, jossa käytetään vedellä rikastettua vetyä.

Hoitovaiheita on neljä;

1 vaihe puhdistaa ihon uloimman kerroksen

2 vaihe puhdistaa T -alueen

3 vaihe puhdistaa ihohuokoset

4 vaihe tekee ihon syvempiin kerroksiin ulottuvan vapaiden radikaalien ja epäpuhtauksien poiston

Hoito ”imaisee” ihon pintaa ja pyöräyttää siinä vesi/vety seoksen ja samalla imee ”likaisen” veden takaisin. Hoito tuntuu ihan mukavalta, vaikka vettä voi joskus pärskähtää suuttimen alta. Herkillä ihoalueilla voi joskus tuntua pieni imun tuoma nipistys.

Hoidon jälkeen ei ole mitään estettä liikkua tai meikata. Paitsi, jos mekaaninen ihonpuhdistus on tehty hoidon yhteydessä. Silloin liikuntaa ja meikkiä ei suositella.

Hinnasto

Hydrogen kasvohoito129,-
Hydrogen kasvohoito sis. mekaanisen ihonpuhdistuksen149,-
Hydrogen Anti-Age155,-
Hydrogen kasvohoito sarjahoitona 3 krt.335,-
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%