Jalkahoidot

Perusjalkahoito on klassikko joka sopii niin miehille kuin naisillekin. Hoidon aikana käsittelemme kaikki jalkojen ongelmat iholta ja kynsistä, myös vaativat ongelmat. Käytössämme on nykyaikainen medikaalinen vesipora, joka takaa siistin ja halutun lopputuloksen. Hoitoon kuuluu myös rentouttava ja turvotusta vähentävä hieronta, sekä jalkojen rasvaus. Kynsilakka valikoimastamme löytyy upeita värisävyjä lakkauksen haluaville.

Rentouttava ja kaunistava Pedicure on kevyempi jalkahoito, joka on tarkoitettu hemmottelu hetkeksi väsyneille jaloille. Kuorinta, naamio ja pitkä hieronta takaavat pehmeät ja rentoutuneet jalat. Hoitoon kuuluu myös kynsien lakkaus.

Kiireiselle sopiva vaihtoehto on Kynsien leikkaus. Hoitoon kuuluu kynsien lyhennys ja tarpeen mukaan paksuunteiden kynsien ohennus poralla.

Voit halutessasi pidentää kauniiden lakkausten kestoa valitsemalla lisäpalveluksi kestolakkauksen. Käytämme laadukkaita CND Shellac -lakkoja, joilla saamme kauniin ja kestävän lakkauksen ilman kynnen pinnan viilausta. Voit varata ajan myös pelkkään kestolakkaukseen, johon sisältyy kynsien ja kynsinauhojen siistiminen.

Hinnasto

Perusjalkahoito68,-
Diabeetikon jalkahoito68,-
Kestolakkaus varpaankynsiin42,-
Kestolakkaus hoidon yhteydessä22,-
Rentouttava jalkahoito60,-
Kynsien leikkaus/ohennus48,-
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%