Mikroneulaus

Mikroneulaus

Mikroneulauksella saavutetaan välittömästi näkyvä ihon nuorentuminen ja uudistuminen. Mikroneulaus on yksi halutuimmista hoidoista tällä hetkellä. Hoitotulokset kestävät pitkään ja ne ovat hyviä. Mikroneulausta suositellaan monille eri iho-ongelmille kuten

  • auringon vaurioittamalle iholle
  • juonteille
  • epätasaiselle iholle
  • pinnallisille aknearville

Volyymia, elastisuutta, kiinteyttä ja täyteläisyyttä

Kuvat ennen ja jälkeen mikroneulaushoitosarjan

Mitä mikroneulauksessa tapahtuu

Ihon läpäisevä mikroneulausrulla stimuloi kollageenin tuotantoa ja toimii transdermaalisena kuljetuslaitteena lisäten aktiivisten ihonhoitoaineiden imeytymistä. Nimuen mikroneulaTDS -rulla on huomattavasti kivuttomampi kuin perinteinen mikroneulausrulla.

Neulauksen avulla ihon pintaan muodostuu erittäin pieniä kanavia, joilla aktivoidaan kollageenin tuotantoa stimuloivia kasvutekijöitä. Pelkkä mikroneulaus vähentää juonteita sekä parantaa ihon koostumusta. Nimue mikroneulaushoidossa ihoon imeytetään rullauksen yhteydessä puhdas, säilöntäaineeton TDSTM (trandsepidermaalinen) tehoseerumi, jolla saadaan ainutlaatuisen upea lopputulos.

Väsyneelle ja tukkoiselle iholle valitaan kirkastava ja antioksidanttinen ”vitamiiniruiske”, ikääntyneelle ja aikuiselle iholle imeytetään Kiinteyttävä ja korjaava ”siloiteruiske”. Lisäksi iholle annetaan suuri annos (6 ml) ihon oman hyaluronihappo -väliaineen kaltaista hyaluronihappoa, joka täyttää ja kosteuttaa ihoa.

Hoitosarjat

Haluttujen tulosten saavuttamiseksi on välttämätöntä suorittaa hoitosarja, sillä hoidolla on kumulatiivinen vaikutus. Hoito voidaan suorittaa viikoittain tai kuukausittain hoitosuunnitelman mukaan.

Parhaisiin tuloksiin tarvitaan viiden mikroneulaushoidon sarja seuraavasti:

Viisi hoitokertaa 1krt viikossa

Hoitosarjan jälkeen ylläpitohoidot. 2 – 3 hoitoa, kuukauden välein (tarvittaessa) Intensiivinen 6 viikon sarja voidaan suorittaa kerran vuodessa.

Mikroneulaus ilman hoitoaineita

Mikroneulausta voidaan tehdä myös erillisenä hoitona, jolloin imeytettävät hoitoaineet jätetään hoiodosta pois. Silloin saavutetaan vain itse rullauksen tuoma uudistus. Hoito voidaan tehdä jatkohoitona sarjahoidolle tai kun kysymyksessä on acnearvet, joita hoidetaan paikallisesti.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, mikroneulaus, hoitovoide.

Hinnasto

Mikroneulaus + hualuronihappo ja kollageeninaamio (1 tunti) 129,-
Mikroneulaus, sarjahoito (30 min) 65,-
Refofil-täyttöliftaus (1 tunti)290,-
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%