Neulaton mesoterapia

Superhoito joka todella nuorentaa

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektroosmosis menetelmää jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa.

Neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu syväkiinteyttävä terapeuttinen ultraäänitoiminto *punaisella LED-väriterapialla. Hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti kasvojen lihasten jännitysten laukaisuun, mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudos-säikeiden uusiutumiseen.

Syväkiinteytävällä ultraäänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.

Hoidossa on mukana myös terapeuttinen intensiivinen **sininen CRYO/LED-väriterapia jolla viimeistellään ja viilennetään tehokkaasti elektroporaatio jälki mikä mahdollistaa hoidon pitkäaikaisen vaikutuksen sekä vähentää vaikuttavien aineiden hapettumista.

*Punaisen (620-760) valon vaikutukset
660 nm nostaa fibroblastien määrää jatkuvalla taajuudella parhaiten. 635 nm estää histamiinin vapautumista syöttösoluista. Kiihdyttää ATP -synteesiä, säätelee sinkin, kuparin, kalsiumin, mangaanin ja magnesiumin liikkeitä solussa. Aktivoi C-vitamiinin, vapauttaa endorfiineja ja enkefaliineja. Lisää dopamiinin ja kortisonin määrää, Estää vapaiden radikaalien syntyä, lisää solukalvojen proteiinien ’tarttumiskykyä’ eli adhesiota.

**Sinisen (400-500 nm) valon vaikutukset
Kiihdyttää ATP -synteesiä, säätelee sinkin, kuparin ja magnesiumin liikkeitä solussa. Aktivoi C-vitamiinin, vapauttaa endorfiineja. Lisää veriproteiinien määrää ja laskee veren viskositeettiä. Hajottaa kolesterolia, triglyseridejä ja lipoproteiineja. Hajottaa bilirubiinia. Lisäksi desinfioi ihon pintaa.

Mesoterapian vaikutukset

  • Kiinteyttää tehokkaasti
  • Lisää ihon vastaanottokykyä
  • Lisää soluaktiviteettiä ja kuntouttaa kasvojen lihaksia
  • Avataa soulukanavia elektroporaatiolla
  • Kuljettaa Tehoaineita syvälle ihoon
  • Rentouttaa kasvojen lihaksistoa

Hinnasto

Hoitoaika 60 min.120,-
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%