RF- kiinteyttä iholle ja vartalolle

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Tehokas hoito kiinteyttämään, sekä vaalentamaan punoittavaa ihoa

Ihomme joutuu jatkuvasti erilaisten ympäristötekijöiden rasittamaksi ja iho tulee veltoksi sekä ryppyiseksi, sekä ihon väri muuttuu kirjavammaksi.

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja näin myös kiinteyttämisen lisäksi se vaalentaa ihoa. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu ja näin iho toimii paremmin. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista hyvin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Ihosta tulee raikkaan tasainen ja pienet verisuonet vaalenevat.

RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; kerran viikossa noin 3-5 kerran sarjana. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja, esim luomien kohotusta voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta.

Hinnasto – RF-hoito, kasvot

RF-kasvohoito 
(1 tunti 30 min) 
sis. glygolihappokuorinnan, ihonpuhdistuksen ja RF-hoidon.
Maksimaalinen teho kasvohoidossa. Upea tulos!
129
RF-hoito ja glygolihappokuorinta 
(1 tunti)
Kuorinta lisää RF:n etenemistä kudoksessa ja lisää näin hoidon tehoa.
110
RF-hoito ja kollageeninaamio 
(45 min)
110
RF-kasvot 
(45 min)
75
RF-kasvot+kaula 
(40 min)
95
RF-kaula 
(30 min)
65
RF-decolletee 
(1 tunti 15 min)
65
RF-silmänympäryshoito 
(30 min)
50

Radiofrekvenssi eli RF-hoito vartalolle

Radiofrekvenssihoito kiristää löysiä tehokkaasti käsivarren alleja, vyötärön, vatsan ja jalkojen sisäpinnan ihoa. Sillä voidaan häivyttää myös raskausarpia. Se poistaa pinnallista  selluliittikerrosta ja kiinteyttää ihoa. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, noin kerran viikossa, 3-10 kerran sarjana.

Radiofrekvenssi  RF hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja näin tilavuus rasvasoluissa pienenee ja saat hoikemman ulkonäön.

Ääriviivat, muodokkuus ja hoikkuus lisääntyvät, selluliitti ja ympärysmitat pienenevät käsittelyiden edetessä.

Sinulle ei voida tehdä hoitoa jos sinulla on

  • tulehdustila kehossa
  • olet raskaana tai imetät
  • sairastat syöpää tai olet vakavasti muuten sairas
  • sinulla on kasvain
  • laskimo- tai verisuonitulehdus

Hinnasto – RF-hoito, vartalo

Vatsa
95
Käsivarret85
Sisäreidet85
Pakarat 
95
Reiden takaosat 
95
Pohkeet85