RF – Radiotaajuushoidot

RF – Radiotaajuushoito

Radiotaajuuslaitetta käytetään kasvojen pikaliftaukseen

Ihomme joutuu jatkuvasti erilaisten ympäristötekijöiden rasittamaksi ja ihosta tulee eloton, juonteikas ja ihon väri muuttuu kirjavammaksi.

RF -hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka nostaa kudoksen sisäistä lämpötilaa. Radiotaajuus energia vaikuttaa ihon kimmosäikeisiin, kuten kollageeniin ja elastiiniin, joiden muodostusta se lisää, kiinteyttäen ja vahvistaen ihoa. Ihon vahvistuessa myös ihon pintakapillaarit vahvistuvat, punoitus häviää ja iho näyttää vaaleammalta. Hoidon johdosta solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu ja näin iho toimii kaiken kaikkiaan paremmin. Radiotaajuuden tuottama lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Ihosta tulee raikkaan tasainen ja kiinteä.

RF – Radiotaajuushoito on erityisen tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa pieniin ilmeryppyihin silmien sivuillaja nestettä poistavan vaikutuksensa vuoksi se on hyvä hoito silmäpusseista kärsivälle.
Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja decollete.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu vain mukavana lämpönä iholla.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla;
1-2 krt/viikossa yhteensä vähintään kolme-viisi hoitoa.
Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi hoitoa suositellaan sarjan jälkeen neljän viikon välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja, esim luomien kohotusta voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta.

Hinnasto – RF-hoito, kasvot

RF-kasvohoito 
(1 tunti 30 min) 
sis. glygolihappokuorinnan, ihonpuhdistuksen ja RF-hoidon.
Maksimaalinen teho kasvohoidossa. Upea tulos!
129
RF-hoito ja glygolihappokuorinta 
(1 tunti)
Kuorinta lisää RF:n etenemistä kudoksessa ja lisää näin hoidon tehoa.
110
RF-hoito ja kollageeninaamio 
(45 min)
110
RF-kasvot 
(45 min)
75
RF-kasvot+kaula 
(40 min)
95
RF-kaula 
(30 min)
65
RF-decolletee 
(1 tunti 15 min)
65
RF-silmänympäryshoito 
(30 min)
50

Radiotaajuushoito vartalolle

Radiofrekvenssihoito kiinteyttää käsivarren alleja, vyötärön, vatsan ja jalkojen sisäpinnan ihoa. Sillä voidaan häivyttää myös tuoreita raskausarpia. Se poistaa pinnallista  selluliittikerrosta ja kiinteyttää ihoa. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, noin kerran viikossa, 5-10 kerran sarjana.

Radiofrekvenssi  RF hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja näin tilavuus rasvasoluissa pienenee ja saat hoikemman ulkonäön.

Ääriviivat, muodokkuus ja hoikkuus lisääntyvät, selluliitti ja ympärysmitat pienenevät käsittelyiden edetessä.

Hinnasto – RF-hoito, vartalo

Vatsa
95
Käsivarret85
Sisäreidet85
Pakarat 
95
Reiden takaosat 
95
Pohkeet85